Er vel snart ved at klinge af, allerede sidste jul ønskede Søs sig en how to bog om cupcakes. De siger mig virkelig ingenting.
Ja, jeg kan da godt forstå, at det kan være en måde at komme af med sit kreative overskud på sådan kombineret med miniatureudlevelse af barndommens prinsessedrømme. En cupcake er jo som regel et orgie i pastelfarver, men nej. De siger mig virkelig ikke noget. Men jeg er jo også typen, om piller glasuren diskret af kanelsneglen, hvis jeg en sjælden gang får en. Det smager mig ikke og risikoen for sukkerchok er stærkt til stede.
Ja, jeg kan da godt forstå, at det kan være en måde at komme af med sit kreative overskud på sådan kombineret med miniatureudlevelse af barndommens prinsessedrømme. En cupcake er jo som regel et orgie i pastelfarver, men nej. De siger mig virkelig ikke noget. Men jeg er jo også typen, om piller glasuren diskret af kanelsneglen, hvis jeg en sjælden gang får en. Det smager mig ikke og risikoen for sukkerchok er stærkt til stede.
Det er ikke fordi jeg er supersund og hellig. Jeg kan bare ikke lide den koncentrerede søde smag af sukker - og da slet ikke icing eller glasur som det hedder på gammeldags. Yrk...
Men fred være med selve det at lave dem, det er vel på linie med at lave ting i modellervoks, det er mere det der med at en cupcake som regel ikke laves bare fordi det er sjovt. Nej, de skal helst fremvises for gæster. Og fred være med selve det at fremvise ting for gæster. Det gør vi jo alle, også jeg, det er mere det der med hvad det signalerer at man har lavet pastelfarvede, overdekorerede, kreative sukkerchok.
Vis mig din kage, og jeg skal fortælle hvem du er... eller hvad???
Mig selv??? Jamen, jeg kan lide æblekage og rabarberkage med smuldrelåg og mandler. Helst med creme fraiche til. Ja, det kan lige et væltet lokum, men hold da op hvor det smager :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar